✔پارچه یا الیاف ویسکوز جذب رطوبت بالایی دارد که گاهی تا 50% بیشتر از پنبه خواهد بود و باید بدانیم که با جذب رطوبت استحکامش کاهش مییابد یعنی خیس شدن پارچه های این مدل الیاف سبب ضعیف تر شدن و کوتاه کردن عمرشان میگردد.
✔خاصیت ارتجاعی کمی به نسبت مدل های طبیعی خواهد داشت به این شکل که تن خور خشک تری پیدا خواهد کرد و همین پایین بودن کشسان یا ارتجاع آن سبب می گردد تا به سادگی چروک شود.اگر به پارچه های تمام ویسکوز بازار دقت کرده باشید دقیقا گویای همین جمله بالاست زیرا به شدت چروک شده و دائما نیاز به اتو کشیدن دارند.
✔ظاهر درخشان و براقی به نسبت پارچه های پنبه ای دارند، زیرا پارچه های پنبه ای کدر تر بوده و با دیدن آن به فکر رنگ های کدر می افتید اما پارچه ویسکوز و خصوصا پلی استر برق خاصی در جنس و الیاف پارچه به صورت اولیه وجود دارد. اما اگر پارچه ویسکوز را داخل آب جوش بیندازید این برق از بین رفته و به مرور زمان کدر می شود.
نقاط قوت پارچه ویسکوز
✔خاصیت تنفس بسیار بالایی دارد به طوری که جزو پارچهها و الیاف خنک حساب می شود، و از ابریشم طبیعی نیز خنک تر می گردد می توان آن را هادی گرما نامید به طوری که در حفظ دمای بدن پوششی که جنس ویسکوز داشته باشد موفق تر از سایر مدل های پارچه عمل خواهد کرد.
✔در مرحله رنگرزی به راحتی و آسانی رنگپذیر بوده و می تواند اکثریت رنگ ها را به خود بگیرد.
✔موجب تولید الکتریسیته نشده و همین آن را تبدیل به پارچه محبوب جهت دوخت لباس های راحتی خانگی کرده است.
✔به نسبت زودتر از سایر الیاف چروک میشود، اما تل ننداختن پارچه این ضعف را به خوبی پوشش میدهد.
✔پارچه با جنس ویسکوز جذب رطوبت بیشتری از پنبه به عنوان الیافی طبیعی دارد.
✔الیاف ویسکوز در برابر حرارت کاملا مقاوم هستند و تا ۱۹۰ درجه سانتیگراد زرد نمیشود و مقاومت خود را حفظ میکند. اما همانطور که الیاف طبیعی در برابر نور خورشید حساس بودن و در بلند مدت به آنها آسیب وارد میشود به این الیاف نیز که از سلولز ساخته شده است در اثر نور خورشید آسیب میبینند.